Home / Slider / SUPer zi…zi de zi. Un sport de vară ușor la Weekend

SUPer zi…zi de zi. Un sport de vară ușor la Weekend

Distribuie

Echipa Backpackers România organizează în fiecare zi de marți, miercuri și joi, distracție după muncă, pe plăci de SUP la Complexul Weekend.

SUP sau Stand Up Paddle, este o placă gonflabilă, pe care poți sta pe genunchi sau în picioare, iar cu ajutorul unei padele (vâsle) te poți deplasa pe apă. Organizatorii spun că este un sport care se învață extrem de repede.

De asemenea, poți încerca SUP chiar dacă nu știi să înoți. Vei primi o vestă de salvare și instrucțiunile necesare înainte de a te aventura în SUPer experiența after job. Cu toate acestea, trebuie să știi că există riscul să cazi în apă sau să te uzi. 

Echipamentul necesar este format dintr-un costum de baie și prosop. Timp de două ore, un număr de maxim șapte persoane pot parcurge o distanță de până la cinci kilometri, în funcție de gradul de pregătire al fiecărui participant. 

Pentru 60 de lei pentru două ore, participanții vor primi placa SUP, vâslă, vestă de salvare, instrucțiuni de folosire și asistență tehnică pe perioada închirierii.

Beneficiile acestor evenimente sunt numeroase, cum ar fi: testarea unei plăci de SUP, învățarea unui sport pentru orice varsta si nivel de fitness care poate fi practicat oriunde cu ușurință, îti antrenezi și tonifiezi toate grupele musculare îmbunătățind echilibrul totodată fiind un remediu perfect împotriva stresului.

„Programările se fac la datele de contact de mai jos cu minim 24 ore înainte de SUPer experiența SUP. Evenimentul zilnic se ține cu minim 4 persoane înscrise în prealabil. Suntem deschiși la propuneri iar în cazul în care vrei să te bucuri de o experiență SUPer în altă zonă decât raza orașului Mureș, îți oferim posibilitatea de a le închiria și în afara evenimentelor organizate de noi!

Tot ce trebuie să faci e să ne contactezi la datele de contact de mai jos: tel/whatsapp : 0741184286/ 0747302846, backpackersromania@gmail.com”, au transmis organizatorii.

Mălina MORARU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.