Tradiții și voie bună în zi de sărbătoare, la Râciu Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1181 Vizualizări

Tradiții și voie bună în zi de sărbătoare, la Râciu

Primăria Consiliului Local Râciu, sub sprijinul Consiliului Județean Mureș, în parteneriat cu Federația Națională a Femeilor Mureș și Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș organizeză în data de 15 august, evenimentul cultural „Promovarea valorilor tradiționale”.

Prima ediție a acestuia va avea loc în satul Sânmărtinul de Câmpie din comuna Râciu, desfășurându-se la Muzeul Satului și la Căminul Cultural.

Deschiderea programului artistic va avea loc luni, de la ora 15.00 și va aduce în fața publicului un spectacol de jocuri pupulare și voie bună cu următorii participanți: Ansamblul Cultural „Hodăceana” din Hodac, Ansamblul Folcloric „Țarina” Arieșeni din Turda, Ansamblul Folcloric „Târnava Vânători” din Vânători, Ansamblul Folcloric „Doina Albești Târnava”. Bineînțeles că nu va lipsi muzica tradițională românească, ce va fi împărtășită cu bucurie de următorii interpreți: Pușa Luciana Rozor, Diana German Duma, Darius Bucur, Lorena Vlad, Cătălin Gașpar (recital de vioară), Marian Suciu, Aurica Huzum Șugu, Onacă Nicolae, Letiția Blaga.

Primarul comunei Râciu, Belean Alin-Ciprian și organizatorul Nelu Șopterean îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să se simtă bine în această zi de sărbătoare.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE