Home / Administratie / Târgu Mureș: 32% din banii pentru proiecte sportive, alocați unei echipe de fotbal din Liga a III-a

Târgu Mureș: 32% din banii pentru proiecte sportive, alocați unei echipe de fotbal din Liga a III-a

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat marți, 9 august, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, sumele pentru finanțarea nerambursabilă din fondurile bugetului local al Municipiului Târgu Mureș pentru proiecte sportive pe semestrul II al anului 2022 în urma rectificării bugetare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local 299/28 iulie 2022.

”În ședința Consiliului Local din data de 28 iulie 2022, Consiliul Local a hotărât rectificarea bugetului cu 750.000 de lei pentru Concursul de proiecte culturale și cu 750.000 de lei pentru Concursul de proiecte sportive (HCL 299/2022). Urmare a acestei rectificări se va putea acorda pentru proiectele culturale un procent de 61,2% din sumele propuse de comisie”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

În total, s-au acordat 2.770.265 de lei unui număr de 47 de entități sportive, cele mai mari sume fiind obținute de către: ACS/MSE Târgu Mureș 1898 (892.860 de lei, fotbal, participare în Liga a III-a), CS Arena Târgu Mureș (395.000 de lei, handbal, participare în campionatul divizionar), CSU Târgu Mureș (189.240 de lei, volei, participare în campionatul național de volei, Divizia A2), BC Sirius (140.844 de lei, baschet, participarea echipei de senioare în Liga Națională, Cupa României, Cupa Federației, Cupa 3×3) și CS Arena Târgu Mureș (133.486 de lei, handbal, participare la competiții interne și internaționale).

Lista completă publicată pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, poate fi lecturată în rândurile de mai jos:


Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cină caritabilă pe întuneric

Distribuie Clubul Lions Târgu Mureș împreună cu echipa Vizual Med – Vezi Bine organizează un eveniment …