Home / Slider / Festival patriotic la Iernut

Festival patriotic la Iernut

Distribuie

„Festivalul Cântecului Popular Patriotic” va aduce distracție și bucurie și anul acesta, la Oarba și la Iernut. Evenimentul organizat de Primăria Iernut cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și al Asociației Culturale „Pe Mureș și pe Târnavă” va avea loc luni, 15 august.

Programul va începe la ora 13.00 la Monumentul Eroilor, unde se va intona Imnul Național și va avea loc slujba de tedeum, depunerea coroanei de flori și reconstituirea bătăliei de la Oarba de Mureș.

Apoi, începând cu ora 14.15, va avea loc spectacolul artistic, unde cei invitați vor bucura publicul cu joc și muzică tradițională. Printre cei care vor urca pe scenă, se numără: Nicolae Furdui Iancu, Crai Nou din Alba Iulia, Veta Biriș, Cristian Pomohaci, Mihaela și Ciprian Istrate, Ceterașii de pe Câmpie, Ansamblul Artistic Profesionist „Meseșul” din Zalău, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul” din Târgu Mureș, Asociația de reconstituire istorică „Tradiții ostășești”, Asociația Edelweiss OST (Germania), Asociația Națională a colecționarilor de arme, Asociația Națională a deținătorilor de arme, Ioan Cristian Țăran, Marian Suciu, Costi Dumitru, Raluca Focșan Bogătean, Roxana Varodi, Carina Avram, Roxana Iagăr, Rareș Măcinică, Alexandru Sămărtean.

Prezentatorii evenimentului vor fi Iulian Praja și Simina Teodorescu, iar cei care s-au implicat în realizarea acestuia sunt Mihaela și Ciprian Istrate.

Ioana MĂRGINEAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.