Întâlnire importantă pentru Direcția de Asistență Socială Mureș Social
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

Întâlnire importantă pentru Direcția de Asistență Socială Mureș

Reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgu Mureș, ai Direcției de Asistență Socială, ai Serviciului Locativ și ai Asociației HIFA România, alături de arh. Klaus Birthller, au analizat 3 dintre propunerile/soluțiile de accesibilizare a clădirii Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș situată pe strada Gheorghe Doja, nr. 9, pentru persoanele cu dizabilități, proiect câștigător în cadrul concursului de bugetare participativă din Bugetul local al Municipiului Târgu Mureș pe anul 2022, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

„Accesibilitatea este practic prima condiție pentru a putea vorbi mai departe despre incluziunea reală a persoanei cu dizabilităţi în societate, clădirea mai sus menționată fiind una dintre cele mai importante locații pentru persoanele cu dizabilități și boli cronice, precum și pentru asistenții lor personali, serviciile publice oferite fiind în favoarea persoanelor susnumite”, se menționează în anunțul postat pe pagina de Facebook.

Beneficiarii acestor soluții de accesibilizare ale clădirii ar putea fi vârstnici care se deplasează greu sau cu ajutorul unui cadru de mers, persoanele cu dizabilități și boli cronice din Târgu Mureș, părinții care au copii mici în cărucior.

„Dorim să ne coordonăm eforturile reciproc, cu multă responsabilitate și seriozitate, în vederea implementării cu succes a celei mai bune soluții luând în calcul particularitățile de viață ale persoanelor cu dizabilități”, au mai transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE