Home / Administratie / Investiție de 2,6 milioane de euro la Sighișoara

Investiție de 2,6 milioane de euro la Sighișoara

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Sighișoara a atribuit, în data de 5 iulie 2022, societății Euras SRL Satu Mare, un contract în valoare de 12.908.375 de lei (aproximativ 2,6 milioane de euro), fără TVA, pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Sala Mihai Eminescu Sighișoara”, informează www.licitatiapublica.ro.

”Lucrările presupun intervenții la structura de rezistență, intervenții arhitectură, intervenții instalații – electrice termice sanitare şi de protecţie contra incendiului – lucrări de organizare de șantier, asigurarea utilităţilor necesare obiectivului inclusiv montaj utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale şi utilajele, echipamentele tehnologice şi funcţionale care necesită montaj. Construcția se înscrie în categoria de importanță C, conform Hotărârii Guvernului 766/97”, menționează sursa citată.

Sala ”Mihai Eminescu” se află în incinta Casei de Cultură Sighișoara din Piața Hermann Oberth nr. 10, iar durata contractului va fi de 18 luni.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

12,2 milioane de lei pentru instituții culturale mureșene

Distribuie În urma încasării sumei de 2% din impozitul pe venit, județul Mureș a primit …