Home / Business / Investiție imobiliară în Nazna

Investiție imobiliară în Nazna

Distribuie

Felician Horea Nemeș, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) care creează cadrul pentru ”PUZ introducere în intravilan, lotizare teren pentru construire case de locuit unifamiliale”, pentru un amplasament din comuna Sâncraiu de Mureș, satul Nazna, strada Câmpului fără număr, în vederea obținerii avizului de mediu.

”Informații privind potențialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http://apmms.ro, până la data de 25 august 22. Sugestii observații pot fi trimise prin poștă la adresa: Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, județul Mureș, sau la adresa de e-mail office@apmms.anmp.ro”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ședință cu 21 de proiecte de hotărâre la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR.502 din 23 septembrie 2022               privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă …