Home / Business / Parc fotovoltaic nou, în comuna Șincai

Parc fotovoltaic nou, în comuna Șincai

Distribuie

Conducerea societății Reenergy Solarfun SRL, titulara proiectului “Construire parc fotovoltaic pentru producerea energiei electrice, racordare la RED – rețea electrică de distribuție, împrejmuire teren”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Șincai, sat Șincai-Fânațe.

”Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul Deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ședință cu 21 de proiecte de hotărâre la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR.502 din 23 septembrie 2022               privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă …