Home / Administratie / Târgu Mureș: 71 de entități culturale finanțate cu 2,7 milioane de lei

Târgu Mureș: 71 de entități culturale finanțate cu 2,7 milioane de lei

Distribuie

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat marți, 9 august, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, sumele pentru finanțarea nerambursabilă din fondurile bugetului local al Municipiului Târgu Mureș pentru finanțarea nerambursabilă, de la bugetul local, a acțiunilor/ proiectelor/ programelor culturale pentru anul 2022 în urma rectificării bugetare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local 299/28 iulie 2022.

”În ședința Consiliului Local din data de 28 iulie 2022, Consiliul Local a hotărât rectificarea bugetului cu 750.000 de lei pentru Concursul de proiecte culturale și cu 750.000 de lei pentru Concursul de proiecte sportive (HCL 299/2022). Urmare a acestei rectificări se va putea acorda pentru proiectele culturale un procent de 61,2% din sumele propuse de comisie”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

În total, s-au acordat 2.748.230 de lei unui număr de 71 de entități culturale, cele mai mari sume fiind obținute de către: Asociația Harmonia Cordis (128.520 de lei pentru Festivalul Internațional Harmonia Cordis, ediția XVII), Universitatea de Artă Târgu Mureș (116.968 de lei pentru Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru ”Studio”) și Asociația Culturală Simfest (114.780 de lei pentru Festivalul de Televiziune Simfest, ediția XVIII).

Lista completă publicată pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, poate fi lecturată în rândurile de mai jos:Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Judecătoarea Andreea Ciucă, candidată pentru Instanța Supremă

Distribuie Președinta Curții de Apel Târgu Mureș și a Asociației Magistraților din România, judecătoarea Andreea …