VIDEO, FOTO: Un nou succes internațional pentru dansatorul Rareș Cojoc Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 424 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Un nou succes internațional pentru dansatorul Rareș Cojoc

Dansatorul mureșean Rareș Cojoc și perechea sa Andreea Matei s-au clasat pe locul 5 în Finala Adult Standard WDSF Grand Slam din Stuttgart (Germania), competiție care s-a desfășurat în perioada 11-12 august 2022.

Perechea legitimată la cluburile Dansul Viorilor din Reghin și Pas în Doi din București s-a clasat pe locul 5, din 6 perechi finaliste, cu 848 de puncte, învingătoare fiind declarată perechea Evaldas Sodeika – Ieva Zukauskaite din Lituania, care a acumulat 1.060 de puncte.

”Atâta timp cât am zile în viață cu siguranță nu voi uita ultima seară de vineri. A fost o piatră de hotar pentru cariera mea, un succes la care visez de la prima mea participare la german Open Campionate în 2002, când nici măcar nu am putut ajunge în turul 2 la niciuna dintre discipline. Acela a fost momentul în care scopul a fost stabilit. 20 de ani mai târziu visul unui băiat de 13 ani s-a transformat în realitate. Nu înceta niciodată să visezi, nu pune niciodată limite, totul este posibil dacă crezi. Totul la momentul potrivit”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Rareș Cojoc.

Rezultatul obținut la Stuttgart reconfirmă valoarea mondială a perechii de dansatori Rareș Cojoc – Andreea Matei care tot în acest an, în luna iunie, s-a clasat pe locul 3 în Finala Adult Standard WDSF Grand Slam din Naron (Spania), iar în luna mai s-a calificat în finala Campionatului European de Adulți, secțiunea Standard, competiție organizată sub egida World DanceSport  Federation (WDSF) la București.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE