Home / Cultură / Noutăți despre ”Sighișoara Internațional Blues Festival” 2022

Noutăți despre ”Sighișoara Internațional Blues Festival” 2022

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara și-au dat acordul, recent, într-o ședință ordinară de lucru, pentru participarea Municipiului Sighișoara la organizarea și desfășurarea ediției a XVI-a a Festivalului „Sighişoara Internațional Blues Festival”, în perioada 9 – 10 septembrie 2022.

În acest sens, consilierii locali sighișoreni au aprobat încheierea unei Convenții de cooperare între Municipiul Sighișoara și Asociația Culturală „Sighişoara Blues Hospital”, precum și alocarea sumei de 75.000 lei din bugetul local, pentru participarea la cheltuielile de organizare a evenimentului.

”Eveniment cultural cu participare internațională, festivalul promovează bluesul, gen muzical care, deși e slab reprezentat pe scena națională, se adresează unui public devenit tot mai numeros în ultima vreme, într-o oarecare măsură și datorită acestui festival”, a precizat Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noaptea Albă a Galeriilor, program plin de surprize

Distribuie „Noaptea albă a Galeriilor” se va desășura la Târgu Mureș în perioada 30 septembrie-2 …