Home / Cultură / LIVE: Ceremonie militară și religioasă la Oarba de Mureș

LIVE: Ceremonie militară și religioasă la Oarba de Mureș

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi transmite live, pe pagina proprie de Facebook, ceremonia de deschidere a Festivalului Cântecului Popular Patriotic, eveniment organizat luni, 15 august, la Oarba de Mureș.

Programul va începe la ora 13.00 la Monumentul Eroilor, unde se va intona Imnul Național și va avea loc slujba de tedeum, depunerea coroanei de flori și reconstituirea bătăliei de la Oarba de Mureș.

Apoi, începând cu ora 14.15, va avea loc spectacolul artistic, unde cei invitați vor bucura publicul cu joc și muzică tradițională. Printre cei care vor urca pe scenă, se numără: Nicolae Furdui Iancu, Crai Nou din Alba Iulia, Veta Biriș, Cristian Pomohaci, Mihaela și Ciprian Istrate, Ceterașii de pe Câmpie, Ansamblul Artistic Profesionist „Meseșul” din Zalău, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul” din Târgu Mureș, Asociația de reconstituire istorică „Tradiții ostășești”, Asociația Edelweiss OST (Germania), Asociația Națională a colecționarilor de arme, Asociația Națională a deținătorilor de arme, Ioan Cristian Țăran, Marian Suciu, Costi Dumitru, Raluca Focșan Bogătean, Roxana Varodi, Carina Avram, Roxana Iagăr, Rareș Măcinică, Alexandru Sămărtean.

Powered by www.a & a

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Nocturna Bibliotecilor”, circuit de poveste

Distribuie Biblioteca Județeană Mureș îi invită pe iubitorii de poveste, de jocuri, de relaxare să …