Home / Altele / Cauți cele mai bune parfumuri bărbătești? Iată care sunt cele pe care le preferă femeile

Cauți cele mai bune parfumuri bărbătești? Iată care sunt cele pe care le preferă femeile

Distribuie

Numai mirosul corpului tău poate fi suficient pentru a fermeca o femeie. Dar dacă adăugați un strop de parfum, o veți păstra cu siguranță. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, iată care sunt acele parfumuri bărbătești pe care le preferă doamnele.

Pentru că toate sunt diferite, unele femei prețuiesc mirosurile fermecătoare de piele și mosc, în timp ce altele preferă parfumurile mai ușoare, mai subtile. Armă incontestabilă de seducție, parfumul tău simbolizează și esența însăși a personalității tale, pentru a fi în armonie olfactivă cu caracterul tău: aventurier, dandy sau chiar gentleman. Iată câteva parfumuri bărbătești care îți vor face farmecul să rezoneze cu doamnele.

Bleu de Chanel

Nu este clar dacă este vina muzei, Gaspard Ulliel, sau dacă acest parfum este pur și simplu irezistibil, dar Bleu de Chanel este cel care îi cucerește pe toți. Cu notele sale lemnoase, condimentate și ușor moscate, cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Pentru cine este? Cei care caută un parfum cu caracter și eleganță. Cu riscul de a nu fi (deloc) singurul care îl poartă, fă-l al tău!

Parfumuri damă – oferte online

Sauvage de la Dior

Încă o dată, cu Johnny Depp ca ambasador al mărcii și cu parfumul Sauvage, nu este clar dacă femeile au fost influențate. Cu toate acestea, acest elixir cu parfumurile sale de bergamotă și vanilie îi va încânta pe cei mai eleganți. Pentru cine este? Cei care vor să emane ceva puternic și accesibil în același timp. O poțiune de dragoste adevărată.

Terre D’Hermes

„Lemnos, vegetal, mineral” este modul în care brandul își descrie parfumul. Este un amestec delicios de trei dintre cele patru elemente care constituie puterea lui Terre d’Hermès. Fabricat din bergamotă și shiso (o plantă japoneză), parfumul este instantaneu recognoscibil. Pentru cine este? Cei care sunt activi, confortabili și visează la viața în aer liber.

Colonia de la Acqua di Parma

Köln în toată splendoarea sa. Un amestec ingenios de esențe florale cu note de lămâie, portocală, bergamotă, dar și lavandă și lemn de santal, este un parfum emblematic care garantează eleganța și farmecul italian sau aproape. Pentru cine este? Cei care sunt încrezători și vor să întoarcă capetele, dar nu pentru că sunt cocoloșiți.

Gentlemen Only de la Givenchy

Delicatețe, pentru că nu este doar pentru femei. Traseul este elegant și moale, fără a-l priva pe bărbatul care îl poartă de virilitatea sa. Cu note de mandarină verde, piper roz și patchouli, va încânta și cele mai sensibile nasuri. Pentru cine este? Cei cărora le plac acele parfumuri barbatesti proaspete, ușoare, dar puternice, dar care nu vor să miroasă ca Mister Clean, dacă acesta ar exista.

Ombre Leather de la Tom Ford

Este, cu siguranță, cel mai îndrăzneț parfum din selecție, deoarece mirosul său este atât de special. Un consultant într-o parfumerie ne-a spus chiar că unele femei folosesc parfumul pentru a masca mirosul de tutun. Este recunoscut pentru mirosul său de piele și lasă un parfum texturat și foarte special, fără să ne amintească de Uberul pe care tocmai l-am părăsit. Pentru cine este? Cei care se simt sălbatici și independenți și vor să-și afirme prezența într-un mod subtil.

La Nuit de l’Homme de la Yves Saint Laurent

Efervescența picantă a piperului negru, bergamotei și cardamomului se combină cu notele caracteristice ale lavandei și rotunjimea boabei tonka pentru a forma acest parfum cu caracter. Îi va încânta cu siguranță pe cei mai pretențioși. Pentru cine este? Cele care caută un parfum senzual care să îi însoțească toată ziua (și noaptea).

Baccarat Rouge 540 de la Francis Kurkdjian

Acest parfum mixt este picant. Un amestec de iasomie, șofran, lemn de cedru și ambră de chihlimbar, acesta atrage femeile pentru că îl pot mirosi fără să roșească și își pot pune o picătură după ureche. Este un adevărat elixir de lux care îi va fermeca pe toți cei care vor să își facă din parfumul lor o semnătură. Pentru cine este? Cei cărora le place originalitatea sau cei care vor să-și schimbe obiceiurile și să poarte un parfum care evoluează odată cu ei.

L‘Homme Ideal de la Guerlain

Femeile îți vor spune că bărbatul ideal nu există. Decât în parfumuri. Cu arome de migdale, vanilie și piele, acest parfum este fermecător și viril. Pentru cine este? Cei care își doresc un parfum care să le aparțină în mod unic și care să le transmită simțul stilului, eleganța și puterea.

Bois d’Argent de la Dior

Ca și numărul 8, Bois d’Argent este un parfum care nu are un gen. Potrivit unui reportaj realizat de Clique în noiembrie anul trecut, este parfumul preferat al rapperilor francezi, iar Sofiane a scris chiar și un cântec despre el. După cum sugerează și numele său, este cunoscut pentru notele sale lemnoase care sunt amestecate cu miere, vanilie și piele. Pentru cine este? Cei care vor să-și afirme poziția și să-și asume virilitatea.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.