Mureșeni cercetați pentru trafic de droguri de mare risc Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1276 Vizualizări

Mureșeni cercetați pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea unui bărbat și unei femei, bănuiți  de săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

”La data de 17 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au realizat, în municipiul Târgu Mureș, o acțiune de prindere, în flagrant delict, a două persoane, respectiv un bărbat, de 47 de ani și o femeie, de 48 de ani, din localitate, bănuite de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. În urma acțiunii, a fost descoperit un gram de substanță vegetală, iar, pentru administrarea materialului probator, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară. În urma perchezițiilor, au fost descoperite 99 de țiple, care ar fi conținut materie vegetală (Cumyl – 4CN – Binaca), peste 4.300 de lei, 2.220 de euro, un cântar electronic și un telefon mobil, posibil provenite din comiterea faptelor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Astfel, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi fiind conduși la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, pentru audieri.

”În urma activităților, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar astăzi, 18 august, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE