Home / Administratie / Târgu Mureș: Patrule de cartier ale Poliției Locale împreună cu cetățenii?

Târgu Mureș: Patrule de cartier ale Poliției Locale împreună cu cetățenii?

Distribuie

Portik Vilmos, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că autoritățile locale din ”Orașul Trandafirilor” doresc să organizeze patrulele de cartier ale Poliției Locale împreună cu cetățenii.

”Pentru a stabili o relație de lucru mai strânsă și mai regulată cu cetățenii, vom organiza o serie de întâlniri în fiecare cartier din oraș, în cadrul cărora, împreună cu liderii asociațiilor de locatari și cu cetățenii prezenți, vom întocmi o listă cu locațiile care trebuie monitorizate în mod regulat. Prima întâlnire va avea loc mâine, joi, 18 august, ora 11 în piața din fața sediului Ansamblului Artistic Mureșul, în Dâmbu Pietros. Veniți alături de noi în această plimbare și spuneți-ne ce credeți că ar trebui să verifice Poliția Locală și cât de des, pentru a vă face locuința și împrejurimile mai sigure”, a scris viceprimarul Portik Vilmos.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cină caritabilă pe întuneric

Distribuie Clubul Lions Târgu Mureș împreună cu echipa Vizual Med – Vezi Bine organizează un eveniment …