Home / Slider / Sat Vișinelu, inaugurarea muzeului etnografic

Sat Vișinelu, inaugurarea muzeului etnografic

Distribuie

Familia Vamoș Traian în parteneriat cu Primăria orașului Sărmașu, Asociația Cultural-Tradițională „Fii Satului Vișinelu” și Parohia Ortodoxă Vișinelu lansează o invitație pe data de 28 august , ora 12.00 la inaugurarea  și sfințirea Muzeului Etnografic al satului Vișinelu și lansarea cărții de monografie a satului Vișinelu Sat Curat Românesc din Inima Ardealului, autor Traian Vamoș.

Vor rosti alocuțiuni, Valer Botezan, primar, prof.dr. Vasile Tutula, Nadia Fărcaș, director editura Ecou Transilvan, Dana Maria Câmpean, expert muzeograf, Nicolae Băciuț, director Direcția Județeană de Cultură Mureș, Rusu Daniel, președinte Asociația „De la lume adunate”, Dinuca Burian, bibliotecar. Evenimentul va fi onorat de prezența prezentatorului Mihai Teodor Nașca alăuri de Vasile Soporan, Iosif Rusu, Traian Balcău, Grupul de jucăuși Jijicanii coordonat de Daniel Rusu  și Corina Cristuțiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zeci de sancțiuni pentru târgumureșenii cu ”clădiri neîngrijite”! Impozite majorate cu 300%, 400% și chiar 500%!

Distribuie Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe la o ședință ordinară …