Home / Slider / Târgu Mureș: Peste 250 de sportivi, la ”Kangoo Jumps Summer Challenge”

Târgu Mureș: Peste 250 de sportivi, la ”Kangoo Jumps Summer Challenge”

Distribuie

Peste 250 de sportivi de la 30 de cluburi din ţară au participat, joi seara, la prima ediţie a „Kangoo Jumps Summer Challenge”, organizat la Sala Polivalentă din Târgu Mureş de Kangoo Jumps România şi Asociaţia Kangoo Club Reghin.

”Am introdus Kangoo Jumps  în Romania în 2007 şi cu mândrie pot să spun că am ajuns la mai mult de 1.000 de instructori în cinci ţări. Astăzi, la Târgu Mureş, după 10 ani, am reuşit să facem un eveniment foarte, foarte frumos, ”Kangoo Jumps Summer Challenge”. A fost ideea mea să motivăm lumea să facă sport şi vara. Trebuie să înţelegem că sportul nu este sezonier, ci trebuie ca în fiecare săptămână să facem sport, orice fel de sport. Acesta a fost primul lucru pe care am vrut să îl lansez, să fie o provocare şi să vedem câte persoane vin în perioada de vacanţă. Sunt peste 30 de instructori din ţară care au venit şi susţin evenimentul, au venit cu echipele lor ca să motivăm generaţiile următoare să facă sport”, a declarat preşedintele Kangoo Jumps România, Kinga Sebestyén.

În cadrul unui maraton de circa două ore de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyén a arătat că s-a dorit să se facă o demonstraţie cu instructorii din ţară, pentru a se arăta că „de 15 ani facem un sport sănătos”.

„Dacă faci exerciţiile corect, cu un instructor autorizat, o să ai rezultate foarte frumoase”, a subliniat Kinga Sebestyén.
„Kangoo Jumps Summer Challenge” a debutat cu un dans popular de pe Valea Mureşului Superior pe ghete de Kangoo Jumps, executat de Asociaţia Kangoo Club Reghin.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.