Turul Ciclist al României, susținut financiar de Primăria Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 463 Vizualizări

Turul Ciclist al României, susținut financiar de Primăria Târgu Mureș

Turul Ciclist al României, competiție care va poposi și la Târgu Mureș, în perioada 8-9 septembrie, beneficiază de un sprijin financiar în valoare de 50.000 de lei din partea Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Parteneriatul din autoritățile locale din ”Orașul Trandafirilor” și Federația Română de Ciclism a fost aprobat de către Consiliul Local Târgu Mureș, prin Hotărârea nr. 173 din 26 mai 2022, și prevede alocarea din bugetul local a sumei de 50.000 de lei pentru susținerea evenimentului.

„Târgu Mureș se bucură să fie gazda unor sportivi din peste 20 de țări participante la această prestigioasă competiție internațională. În calitate de primar sunt și voi susține mereu sportul ca cultură ce implică muncă, curaj, asumare, sacrificii, perseverență, etică, valori care sunt comune tuturor, indiferent de locul unde s-au născut sau de limba pe care o vorbesc”, a declarat Soós Zoltan, primarul municipiului Târgu Mureș.

Turul Ciclist al României va debuta în data de 7 septembrie, pe porțiunea Satu Mare – Bistrița, va ajunge la Târgu Mureș în după-amiaza zilei de 8 septembrie (etapa a 2-a, Bistrița – Târgu Mureș) și va părăsi orașul în dimineața zilei de 9 septembrie (etapa a 3-a, Târgu Mureș – Făgăraș).

În acest an, traseul Turului Ciclist al României, competiție la care vor participa sportivi legitimați la 24 de echipe profesioniste și care va putea fi urmărită pe Eurosport 1 și Eurosport 2, va avea circa 850 de kilometri.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE