Home / Business / Investiție pentru un nou supermarket, de 2.500 de metri pătrați, în județul Mureș

Investiție pentru un nou supermarket, de 2.500 de metri pătrați, în județul Mureș

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe care a avut loc în data de 26 iulie 2022, că proiectul „Construire supermarket, sistematizare verticală, amenajare locuri de parcare în incintă, amplasare panouri publicitare, totem şi unipol, amplasare post trafo, amplasare bazine subterane, branşamente şi racorduri la utilităţi, împrejmuire, organizare de şantier şi deviere reţele”, propus a fi amplasat în localitatea Sighişoara, strada Mihai Viteazu nr. 94, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, solicitarea de emitere a acordului de mediu a fost adresată de către SC Midtown Retail SRL prin RC Europe Development SRL, iar proiectul propune ”realizarea unei construcţii cu funcţiunea de magazin pentru desfacerea mărfurilor alimentare şi nealimentare de uz casnic.”

”Scopul investiţiei este acela de a asigura deservirea populaţiei rezidente în zona cu produse de primă necesitate în condiţii de calitate sporite, precum şi acela de a îmbunătăţi considerabil aspectul urbanistic al zonei. Pe parcelă se propun 146 locuri de parcare la sol, din care două vor fi prevăzute cu stație de încărcare pentru vehicule electrice”, se menționează în document.

Totodată, în proiectul Deciziei etapei de încadrare sunt prezentate și câteva dintre principalele caracteristicile fizice ale proiectului: funcţiunea – magazin de tip supermarket, dimensiuni maxime – circa 75 de metri x 37 de metri, regim de înălţime – parter, înălțimea maximă a construcţiei – 7 metri, suprafaţa totală construită – 2.505 de metri pătrați și suprafaţa utilă – 2.209 de metri pătrați.

”După terminarea lucrărilor în zonă se vor reface spaţiile deteriorate. Terenul liber de construcţii se va amenaja cu spaţii verzi”, se mai menționează în același document.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.