Mită de 150 de euro pentru eliberarea unor cărți de identitate Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 739 Vizualizări

Mită de 150 de euro pentru eliberarea unor cărți de identitate

O femeie a fost reţinută pentru trafic de influenţă, după ce a solicitat unei persoane suma de 150 de euro promiţându-i că va interveni pe lângă funcţionarii Serviciului de Evidenţa Populaţiei Deva pentru ca aceştia să urgenteze eliberarea cărţilor de identitate pentru ea şi cei doi fii ai săi, a informat sâmbătă Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Suspecta a primit banii în două tranşe, iar vineri procurorii au procedat la constatarea flagrantului în perimetrul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Deva, suma respectivă fiind găsită asupra femeii.
„Prin ordonanţa din data de 19.08.2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara s-a dispus reţinerea suspectei P.G.G. pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză s-a impus delegarea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara şi Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara pentru efectuarea unor acte de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, remis Agerpres.
Procurorii au dispus efectuarea, în continuare, a urmăririi penale faţă de suspectă, femeia fiind anchetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE