Cu cortul printre dinozauri, în apropierea județului Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2676 Vizualizări

Cu cortul printre dinozauri, în apropierea județului Mureș

Nu departe de Târgu Mureș, la nici 3 ore de mers cu mașina, în orașul Râșnov, județul Brașov, se află celebrul parc cu dinozauri, cel mai mare din Sud-Estul Europei și unic în România. Zilele de 26 și 27 august se anunță pline de distracție și aventură, deoarece la Dino Parc se pregătește un sleepover alături de cei o sută de dinozauri pregătiți să-i întâmpine pe cei ce vor fi prezenți.

Evenimentul include un tur ghidat de noapte printre cei peste 100 de dinozauri în mărime naturală, foc de tabără, acces la locurile de joacă, acces la expozițiile din căsuțele din copaci și un acces la cinema 360°/persoană. Acestea vor fi incluse în preț, fiind asigurate corturile și izoprenul. Totodată, în dimineața de după, cei care vor participa, vor primi un mic dejun și vor putea sta în parc și a doua zi, cât vor dori.

Pentru cei care doresc să participe, sunt rugați să trimită o solicitare de rezervare la următoarea adresă de email: info@dinoparcarc.ro. Acesta trebuie să conțină numele complet, noaptea/data în care veți fi prezenți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon.

Accesul se poate face încă din timpul zilei, pentru vizitarea parcului. Însă bagajele vor putea fi aduse doar după ora 19.00, când parcul se va închide. Biletul pentru adult costă 80 de lei, iar un bilet pentru copii este 60 de lei. Participanții sunt rugați să-și aducă saci de dormit, pături, saltele, gustări și orice mai doresc pentru această experiență de neuitat.

În descrieres evenimentului, mai sunt punctate următoarele precizări: „Nu cumpărați biletele pentru Sleepover înainte de a primi confirmarea noastră referitoare la dată și locuri pe email; vor fi luate în considerare doar solicitările de rezervări trimise pe email: info@dinoparc.ro; este posibil să dureze până la 24 de ore să primiți răspuns la solicitare”.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE