Parteneriat pentru promovarea limbii române copiilor din Italia Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Parteneriat pentru promovarea limbii române copiilor din Italia

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, avut loc o întâlnire, în ziua de 18 august, între prof. dr. Sabin-Gavril Pășcan, Inspector școlar general, Diana-Anca Nițulescu, Inspector școlar pentru educaţie permanentă și activități extrașcolare, Luciana Ludușan,  președinta Asociației „Villaggio Romeno”/ “Satul Românesc”, din Italia și Ciprian Istrate, reprezentant de marcă al cântecului popular mureșean.

Scopul întâlnirii a fost încheierea unui parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Asociația „Villaggio Romeno” din Italia, în vederea organizării de activități cultural-educative.

Asociația „Villaggio Romeno”, fondată în 2005, la Roma, are o bogată activitate culturală, educativă și socială. Desfășoară și găzduiește proiecte cu impact național, de informare, educare și promovarea a culturii românești, susținute de instituții precum Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și de prestigioase Instituții italiene (Regione Lazio). Colaborează în Italia cu asociații și organizații românești, italiene și internaționale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE