„Cupa 13 Septembrie” pentru pompierii mureșeni! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

„Cupa 13 Septembrie” pentru pompierii mureșeni!

Ziua Pompierilor din România este celebrată pe 13 septembrie. Cu ocazia aceasta, în perioada 25-26 august, precum și în 11 septembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș, organizează competiția sportivă „Cupa 13 Septembrie- Ediția 2022”. Concursul este realizat cu sprijinul Asociației Sportive a Pompierilor din România-Sucursala Mureș și IPA Regiunea 4 Mureș.

Evenimentul este realizat „cu scopul sărbătoririi acestei zile aniversare prin activități sportive, promovând buna pregătire fizică a personalului inspectoratului și a subunităților din componență, pregătire ce stă la baza îndeplinirii cu succes a misiunilor încredințate”.

Așadar, în perioada 25-26 august, pompierii mureșeni participă la competiții sportive cu specific diferit, precum tenis de masă, șah, cross-6000m, baschet-streetball, minifotbal.

„În cadrul acestor competiții participă atât personalul operativ, cât și personal din cadrul reședinței inspectoratului, prin reprezentanți/ echipe reprezentative. Cele mai bune performanțe vor fi premiate la finalul competițiilor. Le urăm succes participanților și ne bucură faptul că aleg, an de an, să celebreze această zi demonstrându-și pregătirea fizică continuă, imperios necesară meseriei de pompier”, se specifică pe pagina de Facebook a ISU Mureș.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE