Elena Purea, în juriul ediției 25 a Galei HOP-Gala Tânărului Actor 2022 Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Elena Purea, în juriul ediției 25 a Galei HOP-Gala Tânărului Actor 2022

În perioada 25-27 august, aspiranții la trofeul HOP se întâlnesc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia pentru un Show Total, transmis live pe www.galahop.ro  de RoEvents. Cei 21 de actori participanți vor fi supravegheați de coregraful, dansatorul și regizorul Răzvan Mazilu.

Tema ediției de anul acesta al Galei HOP este „Musical = Actor Total + Show Total”, o temă demnă de ediția aniversară cu numărul 25.

„Actorul total este, pentru mine, interpretul cu mijloace de expresie complexe: cântă, dansează, creează din propriile emoții un personaj, nu se teme să fie vulnerabil pe scenă – și tocmai în asta stă forța lui. De fapt, acestea nu sunt doar calitățile unui actor de musical, ci profilul celui care poate răspunde la toate provocările spectacolului de azi”, a transmis Răzvan Mazilu.

În juriul de anul acesta se află și actrița Teatrului Național „Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș, Elena Purea, alături de Marina Constantinescu, critic de teatru; Lucian Ionescu, actor, Carmen Stanciu, teatrolog și Lucian Vărșăndan, manager cultural.

În data de 27 august rezultatele vor scoate la iveală care este profilul actorului total și deținătorii premiilor Galei HOP.

Actorii aflați în competiția finală vor concura pentru următoarele premii:

Premiul „Ştefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP; Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual, Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul „Sică Alexandrescu”, Premiul special al juriului.

Alte premii, găzduite: Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF”, Premiul pentru prestanţă, rostire scenică şi expresie corporală, acordat de actrița Dorina Lazăr.

Prezentatorii Galei HOP 2022 sunt actorii Monica Odagiu și Alex Ștefănescu.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE