Amenajament pastoral pentru Albești, în curs de elaborare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Amenajament pastoral pentru Albești, în curs de elaborare

Consilierii locali ai comunei Albești și-au dat acordul, cu unanimitate de voturi, 14, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru care a avut loc în data de 17 august 2022, cu privire la achiziția publică directă prin sistemul public de achiziții SEAP a serviciului pentru elaborarea amenajamentului pastoral pentru pajiștile permanente proprietatea privată a persoanelor fizice de pe raza UAT Albești.

Amenajamentul pastoral va cuprinde toate elementele prevăzute de actele normative în vigoare, iar sumele necesare finanțării elaborării amenajamentului pastoral se vor aloca din bugetul comunei Albești, după care se vor recupera pe baza angajamentului de plată de la proprietarii de pajiști pentru care s-a întocmit lucrarea.

”La nivelul comunei Albești au fost realizate lucrări privind amenajamentul pastoral însă doar în ceea ce privește domeniul public al UAT Albești, nefiind incluse și blocurile de pajiști aflate în proprietatea private a persoanelor fizice de pe raza UAT Albești. Potrivit articolului 9, alineatul 9, din Ordonanța de Urgență nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente și pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991, cu modificările și completările ulterioare, autoritățile locale, în speță Consiliul Local, este obligat să aprobe amenajamentul pastoral pentru toate pajiștile permanente aflate în zona UAT-ului”, a precizat Nicolae Șovrea, primarul comunei Albești.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE