Polițiștii, prezenți la ”Vâltoarea Mureșeană” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Polițiștii, prezenți la ”Vâltoarea Mureșeană”

Polițiștii, alături de celelalte structuri de menținere a ordinii publice sunt în continuare prezenți la principalele evenimente de pe raza județului Mureș, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică.

”Polițiștii au în vedere ca aceste evenimente să se desfășoare în limitele legii, scopul acestora fiind de a preveni, descuraja și combate faptele antisociale. Specialiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității sunt prezenți și la ”Vâltoarea Mureșeană” și desfășoară activități specifice astfel încât să vina în întâmpinarea tinerilor cu sfaturi și recomandări preventive, alături de reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Târgu Mureș și colegii jandarmi. În zonele adiacente evenimentelor se află și polițiștii rutieri asigură fluidizarea traficului în zonă, controlul circulației rutiere și combaterea blocajelor și accidentelor. În aceste zile sunt vizați conducătorii auto care aleg să se urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive”, a informat sâmbătă, 27 august, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, având în vedere prezența unui număr considerabil de persoane participanții sunt rugați să aibă ”o atenție deosebită asupra bunurilor personale”, astfel încât să nu devenină ”victimele unor infracțiuni.”

”Recomandăm celor care participă la evenimente să respecte normele de conviețuire socială și regulile stabilite de organizatori”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE