Stație mobilă de beton amplasată într-o localitate mureșeană Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 614 Vizualizări

Stație mobilă de beton amplasată într-o localitate mureșeană

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe care a avut loc în data de 5 iulie 2022, că proiectul ”Amenajare stație de beton provizorie mobilă și stație spălare și sortare agregate minerale provizorie mobilă”, propus a fi amplasat în extravilanul localității Solovăstru, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, investiția aparține societății Far Beton Reghin SRL din Bistrița și constă într-o amplasare a unei stații de sortare-spălare mobilă model Powerscreen Trident 2 și a unei stații de preparare beton provizorie mobile.

”Pe un teren situat în extravilanul localității Solovăstru, cu suprafața de 11.300 de metri pătrați se vor amplasa: o stație de sortare-spălare agregate minerale provizorie mobile, o stație de betoane provizorie mobilă. Capacitate de producție: stație de sortare-spălare agregate minerale: maximă – 15 metri cubi/oră, stație de beton: maximă – 60 metri cubi/oră și medie – 10 metri cubi/oră”, se menționează în documentul citat.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE