Home / Sanatate / Afaceri în creștere pentru MedLife

Afaceri în creștere pentru MedLife

Distribuie

Coducerea MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România și singura companie cu capital românesc din topul operatorilor de servicii medicale private, a anunțat vineri, 26 august, pe pagina web a Bursei de Valori București, www.bvb.ro, rezultatele financiare aferente primului semestru al exercițiului financiar 2022.

Potrivit Raportului, în primele șase luni ale anului 2022, MedLife a înregistrat o cifră de afaceri consolidată pro-forma în valoare de 865 de milioane de lei, în creștere cu 28% față de primul semestru din 2021. Potrivit reprezentanților companiei, cifra de afaceri pro-forma raportată nu include trei achiziții importante: Spitalul Muntenia, Grupului Medici’s și SWEAT Concept, acestea fiind în curs de aprobare a Consiliului Concurenței sau în curs de finalizare.

„Din poziția de lider al pieței de servicii medicale private, ne-am asumat responsabilitatea de a ne adapta obiectivele de dezvoltare astfel încât să răspundem cât mai bine nevoilor pacienților. Eforturile susținute realizate încă de la începutul pandemiei, prin derularea studiilor de cercetare despre COVID-19, precum și prin diversificarea portofoliului de servicii se reflectă și în evoluția business-ului nostru. Astfel că fiecare proiect demarat în primul semestru, atât în ceea ce privește achizițiile, cât și investițiile pentru noi unități medicale, se va traduce în rezultate pe termen lung pentru investitori și în valoare adăugată pentru pacienții noștri”, a precizat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

În același document se mai menționează că în anul 2022 MedLife a continuat și proiectele de dezvoltare organică ”prin noi inaugurări de centre medicale la nivel național, precum deschiderea a două clinici de medicină dentară la Craiova și Ploiești sub brandul Dentestet, deschiderea unei Hyperclinici noi la Târgu Mureș, dar și lansarea unor centre de nișă la Arad, Târgoviște și Craiova.”

Hyperlinica MedLife de la Târgu Mureș a fost inaugurată în data de 7 iunie 2022, funcționează pe strada Gheorghe Marinescu nr. 2, iar valoarea estimată a investiției este de 2 milioane de lei.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Centru de Epilepsie și Monitorizare EEG inaugurat la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Distribuie Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș va găzdui luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.