Home / Agricultura / Depozit de mere și teren, de vânzare în Breaza

Depozit de mere și teren, de vânzare în Breaza

Distribuie

Executorul judecătoresc Florin Sergiu Aștelean organizează, în data de 15 septembrie 2022, de la ora 10.00, la sediul din Târgu Mureș, strada Zidarilor nr. 4, o licitație care vizează un teren de 1.500 de metri pătrați și un depozit de mere din comuna Breaza, strada Principală, fără număr administrativ, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, prețul de pornire al licitației este de 153.147 de lei, iar informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0365-735.777, 0745-036.061.
”Terenul are suprafața de 1.500 de metri pătrați, este edificat cu depozit de mere în atmosferă controlată, construit pe fundație de beton cu pereții și învelitoare din panouri sandwick, cu tablă zincată cu izolație din poliuretan”, mai informează aceeași sursă.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Biblioteca Teleki în straie noi

Distribuie Biblioteca Teleki-Bolyai are haine noi. “Am terminat renovarea acoperișului Teleki Téka – Bibliotheca Telekiana. …