Home / Administratie / Primăria Târgu Mureș, notă de plată de 154.000 de lei pentru o expoziție

Primăria Târgu Mureș, notă de plată de 154.000 de lei pentru o expoziție

Distribuie

Primăria Municipiului Târgu Mureș va achita mai mult de 150.000 de lei către societatea Art Safari SRL București pentru organizarea unei expoziții intitulată ”Marcel Iancu. Reconstruind artele România – Israel”, găzduită de Galeria Cetății Medievale din Târgu Mureș.

Expoziția a avut vernisajul joi, 25 august 2022, poate fi vizitată până în data de 4 decembrie 2022, și îi este dedicată lui Marcel Iancu (1895, București – 1984, Ein Hod, Israel), pictor, arhitect, grafician și eseist, considerat ca fiind principalul arhitect modernist al Bucureștiului.

Contractul a fost încheiat în data de 18 august 2022 între Soós Zoltán – primarul municipiului Târgu Mureș și Ioana Ciocan – director general al Art Safari SRL București, și a fost publicat pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea Informații publice – Transparență.

”Prestatorul se obligă să presteze servicii de ”Organizare expoziție Cetate – Marcel Iancu”, în conformitate cu propunerea tehnică și financiară negociate, precum și în conformitate cu obligațiile asumate prin prezentul contract. Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului, respectiv prețul serviciilor prestate, plătibil prestatorului de către achizitor conform prevederilor prezentului contract, este de 130.420,17 lei, la care se adaugă TVA (încă aproximativ 24.000 de lei – n.a.)”, se precizează în respectivul contract.

Alex TOTH

Foto: Facebook – Art Safari Bucharest


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.