Street Music Festival Târgu Mureș 2022: 100 de programe în cinci locații! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7504 Vizualizări

Street Music Festival Târgu Mureș 2022: 100 de programe în cinci locații!

Street Music Festival Târgu Mureș va umple orașul și în acest an, în perioada 2-4 septembrie, de muzică stradală, artă, artiști, magie și o mulțime de ochi clipitori, au anunțat organizatorii evenimentului luni, 29 august, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Vom da viață străzilor și piețelor orașului pe ritmurile muzicanților stradali din țară și din străinătate! Evenimentele celor trei zile vor avea loc în cinci locații diferite, cum ar fi, printre altele strada Bolyai, Piața Teatrului, strada Enescu, scările Rákóczi și alea Cetății unde participanții se pot delecta cu produse street food. Nici centrul orașului nu va rămâne fără forfotă în weekend. Organizatorii Street Music Festival Târgu Mureș pregătesc în jur de o sută de programe: publicul va putea urmări, alături de interpreții din țară, și producțiile a peste 10 artiști internaționali. În afară de muzica stradală, care definește și numele festivalului, vor performa și jongleri, artiști, magicieni și artiști de artă stradală care prin creațiile lor vor readuce la viață nu doar locațiile centrale, dar și unele suprafețe uitate de lume”, se menționează în document.

Potrivit sursei citate, festivalul va fi, și în acest an, gratuit, ”nu este nevoie nici de bilete, nici de înregistrare prealabilă pentru a participa la evenimentele din locațiile în aer liber”, însă ”vor fi restricționări de circulație”, începând de vineri și până duminică seara.

”Pentru mai multe informații urmăriți pagina de Facebook a festivalului. Vor veni la Târgu Mureș pentru a participa la festival printre alții duetul Heromacro din Japonia, Pyróvaghi din Italia, Murray Mollow din Irlanda și va fi prezent și în acest an Piano Man, pianistul mobil care s-a bucurat de mare succes anul trecut. Lista completă a artiștilor și alte informații pe site-ul și pagina de Facebook a festivalului”, a informat Labancz Dávid, press referent, Street Music Festival Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE