Știu că te tentează banii din videochat. Ce-ar fi să-i câștigi mai ușor? Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 565 Vizualizări

Știu că te tentează banii din videochat. Ce-ar fi să-i câștigi mai ușor?

Banii din videochat au născut adevărate legende. Mii de euro, zeci de mii de euro pe lună- cam atât crede lumea că se câștigă din domeniul ăsta. Partea simpatică e că, în multe cazuri, sumele astea sunt reale.

Mai ales la studiourile în care se face videochat premium, modelele încasează sume spectaculoase. E și normal să se întâmple asta. Jasmin e singurul site de videochat premium din lume, care atrage membrii cu cei mai mulți bani.

În felul ăsta, dacă te focusezi pe site-ul care trebuie, normal că îți merge bine. În plus, pe un site premium, interacționezi cu membrii mai mult prin conversații și partea adultă trece pe planul noi. Deci îți faci jobul mult mai ușor.

Hai să-ți fac un top al avantajelor de a lucra pe Jasmin! Cred că e cel mai simplu așa. Eu sunt Claudia și am fost model pe site-ul ăsta, deci știu ce spun. Acum lucrez ca PR la singurul studio partener Jasmin din Iași și văd același succes la zeci de alte modele.

Top 3 avantaje la un studio Jasmin

  1. Primești trafic garantat din partea site-ului

Studioul nostru are 50% acționariat Jasmin, deci site-ul are un interes direct să investească în succesul modelelor sale. Te ajută cu extra-promoții și o listare în partea de sus a aplicațiilor de mobile și desktop. În felul ăsta, membrii te găsesc mult mai ușor și așa cresc încasările tale.

  1. Ești ajutată puternic de traineri profesioniști

Din secunda în care te angajezi în studioul nostru, te susțin 2 echipe de traineri excepționali. În primul rând, ai suportul echipei de 14 trainere din Iași, care sunt non-stop lângă tine la program. Totodată, oricând ai nevoie, apelăm la sprijinul echipei din Budapesta, de la sediul Jasmin. Asta înseamnă că ai un progres rapid și sigur al încasărilor.

  1. Lucrezi pe cel mai elegant site

Jasmin un site faimos în industria asta pentru eleganța sa. Ca model, nici măcar nu ai voie să stai dezbrăcată în free chat. Promovăm o decență care se apropie mult de viața reală. E ca și cum ai socializa cu cineva în realitate. Nu scoți sutienul în primele 5 minute de conversație, așa e? Discuți cu persoana respectivă, vă cunoașteți, abia apoi urmează sau nu o parte mai intimă. La fel e și aici, doar că totul se întâmplă în mediu virtual, online.

După cum vezi, ce facem noi e complet diferit față de videochatul de care ai auzit. La studioul Jasmin din Iași investim foarte mult în amenajarea camerelor. Deci și în privința asta te bucuri de standarde de calitate extrem de înalte.

Totodată, suntem serioase și te respectăm ca femeie. Din punct de vedere uman te poți baza pe înțelegerea, atenția și aprecierea noastră. Depășim împreună orice provocare și ne iese bine de fiecare dată.

Observi desigur că facem o mulțime de lucruri pentru tine. De aceea, suntem atente la discuția inițială cu tine dacă ești îndeajuns de serioasă și motivată. Îți punem la dispoziție toate condițiile ca să reușești. Depinde însă mult de tine dacă profiți de acest potențial.

Știm însă că tu o să fii o poveste de succes. Așa cum avem zeci de alte modele la studio. Jasmin e un site care oferă șanse incredibile de succes și credem mult în tine. Te ajutăm să treci peste timiditate, orice alte rețineri și te învățăm totul de la zero.

Poți conta 100% pe noi și noi ne dorim să contăm pe tine, ca persoană. Hai să începem cu un telefon și să facem treabă bună împreună! Abia aștept să te cunoaștem și să facem bani pe Jasmin! Sună-mă chiar acum la telefon: 0744.33.77.11! O zi minunată ca tine îți doresc!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE