Întâlnire cu Marcel Iureș, la Festivalul SIMFEST Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Întâlnire cu Marcel Iureș, la Festivalul SIMFEST

Prezent la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film şi Televiziune SIMFEST de la Târgu Mureş, actorul Marcel Iureş a avut parte, vineri, de o surpriză făcută de membrii trupei de teatru Pro Scenium, care au ţinut să se deplaseze de la Deva la Târgu Mureş, special pentru a-l întâlni.

„Întâi trebuie să te cunoşti, să te vezi, să te îndrăgeşti sau nu şi după aia mesajele se scriu singure, în general şi se transmit în nescris. La această întâlnire cu tinerii actori n-am venit cu niciun gând. Eu sunt onorat şi chiar impresionat că au călătorit de la Deva până la Târgu Mureş ca să vină să mă întâlnească. Dar cred că spontaneitatea spune multe despre tot ce se întâmplă aici, chiar asta vorbeam mai devreme, despre curiozitate, despre ce înseamnă un eveniment, poţi discuta despre lucrurile astea o viaţă, dar că sunt întrebări pe care mi le-am pus la rândul meu mie şi copilului meu şi prietenilor. Deci eu zic că e bine”, a declarat, pentru Agerpres, Marcel Iureş, întrebat fiind ce mesaj are pentru tinerii membri ai formaţiei de teatru Pro Scenium Deva.

Actorul a spus că nu i-a simţit deloc timoraţi pe tinerii artişti şi că, dimpotrivă, i-a văzut ca pe nişte „oameni normali, curioşi şi mă interesează pe ce se bizuie, tot ce spun, tot ce trăiesc’ şi că nu ar avea pentru ei niciun sfat, în afară de „continuă, nu e nimic în neregulă cu tine”.

Marcel Iureş a precizat că participarea sa la SIMFEST se datorează faptului că are o relaţie mai veche cu municipiul Târgu Mureş, având o serie de colaborări culturale cu Teatrul 74 din oraş.

În cadrul Şcolii de Vară a Festivalului Internaţional de Film şi Televiziune SIMFEST, Marcel Iureş susţine, vineri, un masterclass „Actorul în 4 dimensiuni: teatru, film, televiziune, radio”.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE