Încă un proiect imobiliar în pregătire în Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5779 Vizualizări

Încă un proiect imobiliar în pregătire în Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării proiectului ”Plan Urbanistic Zonal PUZ – strada Gheorghe Doja nr. 219 – stabilire reglementări pentru construire clădire de prestări servicii, locuire colectivă mica, împrejmuiri, branșamente la utilități”.

Investiția a fost demarată de societatea Bumeka Plus SRL, este propusă în vederea realizării pe o parcelă de teren de 719 de metri pătrați, aflată pe strada Gheorghe Doja nr. 219 din Târgu Mureș, iar proiectul se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

”Pe terenul mai sus menționat beneficiarul dorește constuirea unui unei clădiri P + 3E, cu funcțiune de spații comerciale la parter și etaj 1 și locuințe la etajele superioare, 2 și 3 – maxim 6 apartamente”, se precizează în PUZ-ul întocmit în luna august 2022 de către SC Aalto Proiect SRL.

În același document se mai menționează că ”terenul are acces la drum public din strada Gheorghe Doja și 8 Martie.”

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Bumeka Plus SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 25 iunie 2015, are ca obiect de activitate ”Restaurante” și este deținută de către un singur asociat, Viorica Birca, și administrate de către Tatiana Birca. La finalul exercițiului financiar 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei, profit net de 1,4 milioane lei, 15 angajați și capitaluri proprii de 2,2 milioane lei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE