Home / Slider / Sylevy Salubriserv, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

Sylevy Salubriserv, eforturi pentru un Târgu Mureș mai curat

Distribuie

Pe toată durata lunii august, echipajele societății Sylevy Salubriserv au efectuat, constant, ample operațiuni de curățare de deșeuri ilegale a unor zone din municipiul Târgu Mureș. Eforturile depuse de către angajații principalei firme de salubritate din județul Mureș au fost însă zădărnicite, frecvent, de cetățeni certați se pare cu regulile de conviețuire civilizată, care au aruncat, în timp record, alte deșeuri ilegale în zonele curățate.

”Noi ne facem datoria și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii”, au transmis, de mai multe ori, reprezentanții Sylevy Salubriserv.

”Se ridică deșeurile selective din oraș. Atenție! În competența companiei noastre intră doar ridicarea și transportul deșeurilor menajere, iar deșeurile stradale – din parcuri, coșuri de gunoi, etc, intră în competența altei companii de salubritate care nu este din județul Mureș! Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. În fiecare zi publicăm imagini despre felul în care lăsăm ariile/zonele de colectare a deșeurilor menajere. Faptul că în scurt timp de la curățare ele sunt murdărite din nou, nu mai este vina noastră. Dincolo de aceste aspecte, noi ne facem datoria și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii. Toate acțiunile noastre sunt documentate foto și GPS.”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 29 august 2022)

”Se ridică deșeurile clandestine din oraș. Acestea sunt deșeurile ce nu provin din activitatea uzuală a unei gospodării, sunt reziduri provenite din renovări, reamenajări – moloz, mobilier vechi, piese de schimb uzate, roți de mașină sau biciclete, articole sportive, mobilier sanitar, etc, toate aruncate pe spațiul public ilegal (încălcând legea)!”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 29 august 2022)

”Intervenții în această seară în urma sesizărilor primite de la cetățeni. Doamna Katalin D. ne-a semnalat situația de pe strada panseluțelor. În 60 de minute problema a fost rezolvată! Mulțumim pentru cooperare și vă asigurăm de întreaga noastră implicare în curățenia orașului. Atenție! În competența companiei noastre intră doar ridicarea și transportul deșeurilor menajere, iar deșeurile stradale – din parcuri, coșuri de gunoi, etc, intră în competența altei companii de salubritate care nu este din județul Mureș!”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 25 august 2022)

”Și în această dimineață un cetățean ne-a semnalat o situație deosebită pe strada Tisei. Sacii cu deșeuri menajere au fost sparți și gunoiul împrăștiat. Am intervenit în cel mai scurt timp și situația a fost remediată.”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 24 august 2022)

”Cartierul Aleea Carpați și în alte locații din oraș – Se ridică deșeurile clandestine – acestea sunt deșeurile ce nu provin din activitatea uzuală a unei gospodării, sunt reziduri provenite din renovări, reamenajări – moloz, mobilier vechi, piese de schimb uzate, roțid e mașină sau biciclete, articole sportive, mobilier sanitar, etc, toate aruncate pe spațiul public ilegal (încălcând legea)!”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 24 august 2022)

”Se ridică deșeurile de la baza cartierului Valea Rece. Tone de deșeuri! Atenție! În competența companiei noastre intră doar ridicarea și transportul deșeurilor menajere, iar deșeurile stradale – din parcuri, coșuri de gunoi, etc, intră în competența altei companii de salubritate care nu este din județul Mureș!”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 23 august 2022)

”Cartierul Libertății – O echipă implicată și harnică ridică deșeurile clandestine – aruncate ilegal de cetățeni iresponsabili ce nu fac diferența dintre deșeurile menajere (provenite din viața de zi cu zi din gospodărie) și deșeurile din renovări, moloz, etc care nu se amestecă cu cele menajere și trebuie transportate și gestionate separat.”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 18 august 2022)

”Cartierul Dâmbul Pietros și zona Pandurilor. S-au ridicat cantități mari de deșeuri clandestine – aruncate ilegal – crengi, iarbă, scâduri, geamuri, fragmente de mobilă dezafectată.”

(Jurnal Sylevy Salubriserv, 16 august 2022)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.