FOTO: Salbă de medalii la Naționalele de Culturism și Fitness pentru juniorii CSU Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 899 Vizualizări

FOTO: Salbă de medalii la Naționalele de Culturism și Fitness pentru juniorii CSU Târgu Mureș

Reprezentanții Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș au cucerit cinci medalii de aur şi două de bronz joi, 1 septembrie, și vineri, 2 septembrie, la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness care au avut loc la Sibiu.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina de Facebook a clubului, Paula Frandeș a câștigat titlul de campioană națională la Juniori Women’s Bikini 166 de centimetri (21-23 ani), Ioana Suciu s-a clasat pe locul 3 la Juniori Women’s Bikini 160 de centimetri (21-23 ani), Cris Cristina a terminat competiția cu medalie de bronz la Women’s Wellness 168 de centimetri, Sergiu Istvan este campion național la Juniori Men’s Physique 178 de centimetri (21-23 ani), la fel ca Alexandru Oros la Juniori Men’s Physique 178 de centimetri (16-20 ani) și Paula Frandeș și Sergiu Istvan la categoria Juniori Fit Pairs Open.

”Felicitări sportivilor noștri minunați cărora munca și meritele le-au fost recunoscute de către Federație prin selecționarea în lotul național de culturism și fitness!”, au transmis reprezentanții CSU Târgu Mureș.

”Sportul este un limbaj universal. Le mulțumim așadar celor de la Aliat care au susținut dintotdeauna excelența și ne sunt alături și de această dată. Prin intermediul lor și a implicării în promovarea sportului, Simion Liviu Photography se află în deplasare alături de reprezentanții noștri în campionat”, se mai menționează în postare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE