Ateliere culturale pentru copii Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Ateliere culturale pentru copii

În acest weekend copii au descoperit în cadrul atelierelor culturale organizate de Asociația Zedmil, multe lucruri despre orașul lor. Aceste ateliere s-au derulat în cadrul unui proiect co-finanțat de Municipiul Tg. Mureș și au avut ca scop familiarizarea micuților cu bijuteriile arhitecturale din orașul nostru, prin joc, lectură și activități practice. După parcurgerea turului turistic virtual, copii au pictat machete de clădiri după propria imaginație și au “reconstruit” un mic oraș al dorințele și imaginația fiecăruia dintre ei.
Ce mod plăcut de a încheia vacanță de vara și a reîncepe anul școlar ! suntem convinși că vor avea multe lucruri de povestit prietenilor și colegilor de școală! 

Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Târgu Mureș. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care  rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE