Cauți cele mai bune laptopuri cu raport bun calitate-preț? Verifică acest brand Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

Cauți cele mai bune laptopuri cu raport bun calitate-preț? Verifică acest brand

Lenovo este o companie chineză relativ tânără, specializată în dispozitive electronice. La două decenii de la naștere, a achiziționat divizia de calculatoare a IBM, moment în care a început să vândă și laptopuri. În acest articol vă vom spune tot ce trebuie să știți dacă vă gândiți să cumpărați un laptop Lenovo.

Sunt laptopurile Lenovo bune?

Ca și în cazul majorității mărcilor, depinde de cât de mult doriți să cheltuiți. Dacă întrebarea ar fi fost mai specifică și ar fi întrebat dacă Lenovo face calculatoare bune, răspunsul ar fi fost un „da” mai clar. Pot exista îndoieli cu privire la calitatea laptopurilor lor, dar aceste îndoieli vor fi ridicate dacă vom cumpăra echipamente prea ieftine și la care au tăiat calitatea și specificațiile. Lenovo are calculatoare cu ecran de 15’6″ la un preț de trei ori mai mic decât cele ale altor mărci.

Lenovo este un brand care oferă laptopuri la un preț bun, așa că, dacă ar fi să ne rezumăm la a spune că firma chineză creează doar echipamente „ieftine” și „de proastă calitate”, am greși foarte mult. Dacă suntem dispuși să cheltuim ceva mai mult, putem găsi laptopuri nu bune, ci foarte bune, la un preț mai mic decât cel practicat de alte mărci. Așadar, răspunsul la întrebare este că da, laptopurile Lenovo sunt bune… dacă nu mergem pe cele mai ieftine pe care le oferă.

Tipuri de laptopuri Lenovo

Lenovo Ideapad

Lenovo Ideapad sunt computere concepute pentru utilizatorul obișnuit. În această gamă vom găsi computere la un preț redus care ne vor permite să facem un consum la nivel de utilizator sau laptopuri cu componente mai puternice, dar fără a ajunge la nivelul oferit de alte game, cum ar fi un Legion care a fost proiectat cu gândul la jocurile video.

Lenovo Yoga

Laptopurile Yoga de la Lenovo sunt ca și Surface ale mărcii chineze, cu o diferență. Acestea sunt laptopuri cu ecran tactil a căror tastatură poate fi plasată în aproape orice poziție. Yoga este un hibrid între laptop și tabletă, cu care putem efectua orice sarcină de birou, dar și să folosim aplicații mobile în același mod în care am face-o pe o tabletă. Gama Yoga suportă și suport pentru stylus, astfel încât putem desena folosind aplicații compatibile. Mulți designeri folosesc computere precum Yoga datorită ușurinței cu care își pot retușa lucrările.

Lenovo ThinkPad

Lenovo Think este o gamă orientată spre afaceri. Portofoliul său include Lenovo ThinkPad (notebook-uri), ThinkCentre (desktop-uri), ThinkServer (servere), ThinkStations (stații de lucru high-end) și ThinkVision (monitoare high-end).

Lenovo ThinkPad sunt laptopuri de lucru cu un design distinctiv inspirat de o cutie de prânz japoneză tradițională. Lenovo ThinkPad sunt computere bune, atât de bune încât sunt singurele laptopuri certificate pentru utilizarea pe Stația Spațială Internațională.

Lenovo Legion

Seria Lenovo Legion este concepută pentru gameri. Lenovo legion sunt laptopuri cu componente avansate care vă vor permite să jucați cele mai pretențioase titluri, inclusiv procesoare bune, multă memorie RAM și hard disk-uri rapide, care uneori includ și mult spațiu de stocare pe HDD. De asemenea, Lenovo Legion au un design distinctiv, puțin mai agresiv decât alte laptopuri.

Lenovo este unul dintre giganții din domeniul calculatoarelor și al supercalculatoarelor. Marca chineză a absorbit divizia ThinkPad a IBM, precum și alte achiziții pentru a se poziționa ca lider. Acest lucru a avut ca rezultat laptopuri de înaltă calitate, de înaltă performanță, la prețuri foarte competitive. Acesta este motivul pentru care a devenit cea mai bine vândută marcă din lume.

Această firmă are game și modele foarte diverse, pentru a satisface toate tipurile de utilizatori în ceea ce privește prețul și caracteristicile. De la cele mai ieftine și mai simple, la dispozitive mai puternice, cum ar fi PC-urile de gaming din seria Legion, până la Chromebook-uri, convertibile și 2 în 1. De asemenea, au detalii destul de interesante, cum ar fi versiunile Windows Pro în unele modele accesibile!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE