Home / Sanatate / Attune Roadshow la Târgu Mureș, calitatea vieții unui pacient

Attune Roadshow la Târgu Mureș, calitatea vieții unui pacient

Distribuie

Camionul promoțional Attune – Johnson&Johnson  a sosit la Târgu Mureș, în ziua de 5 septembrie, lângă Centrul de transfuzie sanguină, Spitalul Clinic Județean Mureș. Timp de 3 zile laboratorul mobil special pregătit, împreună cu echipa DePuy Synthes România, vor face o serie de prezentări axate pe sistemul de protezare primară și de revizie a genunchiului.

„E o mare bucurie și un privilegiu să vă prezentăm noile noastre inovații împreună cu Societatea Română de Ortopedie și evident scopul este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților români. Avem ocazia de a prezenta produsele medicilor chirurgi ortopezi implicați în endoprotezare, cât și întregului personal medical de specialitate. Vreau să-i mulțumesc dr. Bățagă pentru invitație și oportunitatea pe care ne-a oferit-o. E prima prezentare în România. Planul nostru este să ajungem în câteva orașe: Iași, București, Timișoara unde vom avea ocazia să întâlnim ortopezi pentru a le arăta produsele noastre inovative”, a declarat Maciej Dworczynski Național Sales Manager DePuy Synthes – Johnson & Johnson România SRL.

Evenimentul se adresează atât chirurgilor ortopezi implicați in endoprotezare, cât și intregului personal medical de specialitate, administrației spitalului și managementului unităților medicale. Aceștia vor putea participa la sesiuni de prezentare interactivă a sistemului și tehnologiei endoprotezei de genunchi Attune, instruire în tehnica chirurgicală a sistemului de genunchi Attune (primar, revizie) folosind tehnologia VR și un Workshop privind tehnica chirurgicală a sistemului de genunchi Attune pe oase artificiale.

“Produsele sunt extrem de utile în primul rând pentru că fac parte din procesul nostru de educație al tinerilor medici rezidenți, specialiști și medici primari, este o întâlnire cu tehnologia modernă pe care- Johnson & Johnson o aduce în România și în lumea întreagă. Sunt foarte încântat că au avut amabilittaea să facă primul popas la Târgu Mureș, având în vedere că orașul nostru are două clinici de ortopedie cu renume fanstastic. Au adus echipamentele cele mai moderne, inclusiv cele legate de realitatea virtuală, una dintre cele mai bune modalități de educație pentru zona medicilor. Trusa de instrumentare este mai simplă , modul în care se face intervenția este foarte prietenoasă cu zona medicală, rezultatele post-operatorii sunt foarte bune , iar recuperarea pacientului mai rapidă, perioada de spitalizare mai scurtă.”, a declarat prof.univ. Tiberiu Bățagă, medic primar Ortopedie. Totodată, a menționat necesitatea implicării Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a autorităților locale și județene, să sprijine, să participe la acțiunile de promovare a sănătății, pentru că Târgu Mureș este un centru medical de excelență.

Camionul promoțional Attune – Johnson&Johnson împreună cu echipa DePuy Synthes România au promis că vor reveni și anul viitor în orașul nostru, la  Cursul Internațional de Ortopedie a Genunchiului, ce se va desfășura în perioada 10-12 mai 2023.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.