Concert-spectacol la Rock Pub Clasim Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 274 Vizualizări

Concert-spectacol la Rock Pub Clasim

Sergiu Corbu Boldor revine la Reghin cu cel mai nou proiect marca ”Corbu” intitulat „Ce-am pățit odată”. Este vorba de un concert-spectacol care va fi găzduit joi, 8 septembrie de Rock Pub Clasim începând cu ora 19.00.

„Ce-am pățit odată” este un concert-spectacol de nuanță, un subtil umor negru sonor. Dinamismul sonor al forțelor contradictorii de pe scenă: o pendulare permanentă între sarcasmul fin la adresa marilor teme ale vieții, asupra cărora socialul își pune amprenta și secționările prin sunet ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali fac din „Ce-am pățit odată” un instrument complex de comunicare cu publicul pe diferite niveluri sonore.

Protagoniștii concertului sunt Sergiu Corbu Boldor, vioară, caval, voce, Alexandru Grigoriță, chitară bass, Ionuț Ciuliei, tobe, Luiza Matilda Mitu și reghineanul Cristian Cioloca, chitară electrică.

Prețul de intrare la concert este de 35 de lei.

Corbu este un proiect muzical care aduce în fața publicului românesc și nu numai un personaj misterios şi complex datorită semnificaţiilor contradictorii pe care le are în gândirea orientală, occidentală şi europeană: Corbul. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Proiectul Corbu își propune ca prin sunet să scoată la lumină dinamismul creației orientale, occidentale și europene. Stilul muzical pe care îl abordează este un dinamism care se naște din stiluri aparent contradictorii realizate cu ajutorul sunetelor și combinate într-o manieră specifică, plăcută la auz, cu sentimente, stări și idei conceptuale.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE