Află aici când va fi marea deschidere a magazinului Oblio Discounter în Târgu Mureș. Produse cadou la inagurare! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1989 Vizualizări

Află aici când va fi marea deschidere a magazinului Oblio Discounter în Târgu Mureș. Produse cadou la inagurare!

Probabil magazinul cu cele mai mici prețuri din Targu Mureș, la majoritatea produselor, Oblio este un magazin de tip discounter care are în prezent un magazin în Sibiu. În data de 12 septembrie Oblio Discounter va fi deschis și în Targu Mureș, pe strada Depozitelor la numărul 20, în zona fostului Centru Comercial Transilvania. Ai de ales, zilnic, dintr-o gamă variată de produse, din zona de food, non-food, congelate și băuturi, mereu la prețuri avantajoase.
Când vine vorba despre nevoile clienților săi, Oblio DISCOUNTER aduce la rafturi produse alese la cele mai mici prețuri. Magazinul se adresează atât persoanelor fizice, care caută să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care vor să-și aprovizioneze propriile afaceri, cum sunt magazinele alimentare, restaurantele, cafenelele sau sediile sociale. La Oblio Discounter nu este nevoie de card pentru acces.
Oblio DISCOUNTER este mereu o variantă bună datorită promoțiilor și reducerilor aplicate la achiziționarea unui produs în multiple bucăți, devenind astfel un partener în piața de retail din Târgu Mureș pentru societățile care au nevoie să își aprovizioneze afacerea, indiferent că este vorba de alte magazine alimentare sau din zona Horeca.
Cadouri clienților în ziua deschiderii:
În ziua deschiderii, fiecare client va primi pe loc un cadou: o rolă de bucătărie de 200 de foi Oblio, de la fabrica mama a magazinului Oblio Discounter. Pentru a primi acest cadou, clienții nu sunt condiționați să cumpere din magazin produse de o anumită valoare, ci primesc toți clienții, indiferent care este valoarea bonului.
Oblio DISCOUNTER se află pe strada Depozitelor în Targu Mures, într-o zonă care permite accesul facil. Parcarea din fața magazinului este gratuită.
Primul magazin Oblio e la Sibiu
Povestea Oblio a luat naștere în Sighișoara, în anul 1994, dintr-o societate cu capital 100% românesc, care comercializă produse din hârtie. Din 2008, Oblio a devenit producător de produse din hârtie, obținute din materie primă reciclată, respectiv celuloză 100%: șervețele de masă, hârtie igienică și role profesionale/role prosop sub brandurile Soffy și Oblio.
În anul 2020, Oblio și-a extins domeniul de activitate, începând distribuția produselor Intersnack în județul Sibiu, urmând apoi dezvoltarea unei noi divizii de distribuție, într-un spațiu de depozitare de peste 1.000 de paleți.
În iulie 2021, Oblio a deschis în Sibiu, pe o suprafata de 1700mp, primul magazin de tip discounter: Oblio DISCOUNTER, având misiunea de a oferi pieței sibiene mii de produse alimentare și ne-alimentare la prețuri avantajoase.
Al doilea magazin Oblio în septembrie 2022:
În 12 septembrie Oblio Discounter deschide al doilea magazin în Târgu Mureș, pe o suprafață de 2400 mp. Acesta va fi probabil magazinul cu cele mai mici prețuri din Târgu Mureș, la majoritatea produselor, pentru că dorința Oblio Discounter este conform sloganului, de a oferi: „Prețuri mici. Avantaje mari”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE