Home / Administratie / Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș caută purtător de cuvânt

Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș caută purtător de cuvânt

Distribuie

Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului de Ofițer – Informare, Relații Publice și cu Publicul (purtător de cuvânt), prin rechemare în activitate sau încadrare directă. 

Candidații se pot înscrie la concurs,exclusiv online, în perioada 12 septembrie 2022 – 20 septembrie 2022, urmând ca documentele necesare constituirii dosarului de recrutare să se trimită, tot online, până în data de 23 septembrie 2022. 

Candidații vor susține o probă practică, precum și o probă scrisă la sediul Școlii de Aplicație pentru Ofițeri a Jandarmeriei Române „Mihai Viteazul” din comuna Chiajna, județul Ilfov. 

Condițiile generale de participare presupun: cetățenie română și domiciliul în România; cunoașterea limbii române, scris și vorbit; capacitate deplină de exercițiu; candidații trebuie să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic; vârsta de minimum 18 ani împliniți; comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și practicate în societate; lipsa antecedentelor penale, cu excepția situației când a intervenit reabilitarea; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni; să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii șapte ani; să nu fi desfășurat activități de poliție politică, astfel cum sunt definite prin lege; să îndeplinească condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului, pentru încadrarea în funcții de cadre militare prin rechemare în activitate sau încadrare directă. 

În privința condițiilor de studii, candidații vor face dovada studiilor universitare de licență – ciclul I Bologna, sau studii superioare de lungă durată cu licență(pregătire de bază), precum și a unui curs sau program formativ/master ori altă formă de pregătire în domeniul științelor comunicării/sociologie sau relații cu publicul desfășurate în țară sau în străinătate(pregătire de specialitate). 

Totodată, potrivit anunțului, pregătirea de specialitate nu este necesară în cazul în care candidatul are pregătire de bază sau a dobândit competențe certificate recunoscute printr-un act de studiu, în domeniul științelor comunicării sau sociologie.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș la numărul de telefon 0265 254 455, în zilele lucrătoare, între orele 08:00 – 16:00.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Românii vor beneficia de zboruri fără controale de frontieră. Află de când se va implementa procedura

Distribuie Duminică, 31 martie 2024, România va adera, după o perioadă îndelungă de încercări, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.