Peste 900 de câini din 40 de țări, la ”Dracula Dog Show” Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1105 Vizualizări

Peste 900 de câini din 40 de țări, la ”Dracula Dog Show” Târgu Mureș

Federaţia Chinologică Internaţională şi Asociaţia Chinologică Mureş organizează, de vineri până duminică, cea mai mare expoziţie chinologică din România, compusă din trei expoziţii internaţionale, „Mures Dog Show”, „Dracula Dog Show” şi „Transilvania Dog Show”, la care participă peste 900 de câini din 200 de rase, provenind din 40 de ţări.

„Am început, vineri dimineaţă, cu expoziţiile denumite „Mures Dog Show”, continuăm sâmbătă cu „Dracula Dog Show”, iar duminică, cu „Transilvania Dog Show”. În total avem peste 900 de câini înscrişi. Fireşte că favoritul este „Dracula Dog Show”, pentru că toată lumea acolo doreşte să câştige şi acolo suntem la 750 de câini ca număr în catalog. Avem aproape 200 de rase prezente aici, în Cetatea Medievală, din 40 de ţări. Numărul maxim de înscrieri din România este aproape de 300 iar restul, din străinătate. Piaţa Cetăţii serveşte ca spaţiu pentru arbitraj pentru ringuri, iar Best in Show se va desfăşura în faţa Casei Căsătoriilor şi va fi în memoria regretatului arbitru Kelemen Attila”, a declarat, vineri, preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt.

Lokodi a precizat că prin expoziţiile canine „Dracula Dog Show” de la Târgu Mureş se marchează şi împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş.

„Trebuie să ştim despre ediţia de anul ăsta că Asociaţia din Târgu Mureş împlineşte 50 de ani de la înfiinţare. A fost înfiinţată în 8 iulie în 1972, după o lungă perioadă după al Doilea Război Mondial. Este foarte adevărat că avem documente că activitate, viaţă chinologică şi examene şi expoziţii s-au desfăşurat chiar şi perioada Primului Război Mondial”, a arătat Lokodi Csaba-Zsolt.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE