Home / Slider / FOTO: S-a deschis Oblio Discounter! Un magazin unde cumperi și economisești concomitent

FOTO: S-a deschis Oblio Discounter! Un magazin unde cumperi și economisești concomitent

Distribuie

„Prețuri mici, avantaje mari”, așa sună sloganul noului magazin, Oblio Discounter, deschis pe strada Depozitelor, numărul 20 din Târgu Mureș, situat la marginea orașului, ferit de aglomerația și traficul urban. Luni, 12 septembrie a avut loc deschiderea magazinului, care are probabil cele mai mici prețuri din Târgu Mureș, la majoritatea produselor. Clientul poate alege dintr-o diversitate de produse, dar cel mai important este prețul acestora, accentuat fiind faptul că „fiecare leu economist contează”.

Noutăți și concept de inovație”

 „Avem un magazin tip cash&carry și în Sibiu, acesta fiind deschis anul trecut. Acesta de la Târgu Mureș este al doilea, același model de business, cu suprafețe asemenătoare. Am deschis acest magazin în Târgu Mureș, pentru a ne adresa târgumureșenilor, dar și celor din împrejurimi, vânzătorilor, comercianților, cu produsele cunoscute de toată lumea, la prețuri foarte accesibile, pentru că trăim vremuri în care banii sunt destul de importanți, costurile, cheltuielile. Atunci le oferim oamenilor accesul la produsele pe care și le doresc, dar la prețuri mult mai avantajoase. În același timp, ne-am îngrijit să avem și o gamă foarte diversificată, cu noutăți, cu lucruri inedite, pe care periodic le schimbăm. Pe langă produsele consacrate, încercăm să aducem și acest concept de inovație”, a declarat pentru cotidianul Zi de Zi, directorul general al magazinului Oblio Discounter, Robert Țăpuc.

Avantaje și cumpărături fără risipă

Povestea „Oblio” începe în 1994, în Sighișoara, de la comercializarea produselor din hârtie. Continuă cu extinderea domeniului de activitate, începând distribuția produselor Intersnack în județul Sibiu, urmând apoi dezvoltarea unei noi divizii de distribuție, într-un spațiu de depozitare de peste 1.000 de paleți. Primul magazin de tip discounter a fost deschis în Sibiu, în vara anului trecut, iar al doilea este cel de la Târgu Mureș.

Pentru că cel mai important pentru reprezentanții și echipa Oblio Discounter, este clientul, aceștia au pus în desfășurare și câteva campanii de susținere a economisirii și a cheltuielilor fără risipă, cum ar fi „rețete de mâncare cu ce ai prin frigider”, „mersul la cumpărături cu lista prestabilită și respectarea acesteia” sau „indicația de a nu merge la cumpărături cu burta goală”. Fiind un bun partener și în ceea ce privește educația financiară, Oblio Discounter este dedicat atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, iar pentru intrare nu este nevoie de niciun fel de card-partener. Totodată, cumpărătorii pot beneficia la cumpărarea mai multor produse de același fel, de un preț mai avantajos.

Ioana MĂRGINEAN

Foto: Alex Toth


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.