Aur mondial pentru doi karateka mureșeni! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Aur mondial pentru doi karateka mureșeni!

Doi karateka legitimaţi la clubul CSU Târgu Mureş, Aris Luca Priţă şi Mădălina Constantin, au obţinut medaliile de aur la Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF, organizat în perioada 9 – 11 septembrie, în Pardubice, Cehia.
„Aris Luca Priţă a câştigat titlul de campion mondial la categoria 12-13 ani masculin WKF Kumite peste 56 kg şi titlul de vicecampion mondial la două discipline diferite, cucerind medalia de argint atât la 12-13 ani masculin Shobu Ippon Kumite + 56 kg, cât şi la 12-13 ani masculin Shobu Ippon Kumite Open. La feminin, Constantin Mădălina este campioană mondială la categoria Kumite Echipe Seniori. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului şi s-a impus alături de colegele din delegaţia României, Bîlă Andreea de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea şi gemenele Cotoban Livia şi Andreea, legitimate la CS Farul Constanţa”, a anunţat, miercuri, Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.
La ediţia din acest an cu numărul 12 a Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF au participat 717 sportivi din 32 de ţări de pe 5 continente.
România s-a situat pe locul doi în clasamentul general al numărului de medalii cucerite: 43 de aur, 53 de argint şi 76 de bronz.
„Un moment extrem de emoţionant pentru sportivi a fost intonarea imnului naţional al României”, a arătat antrenorul secţiei de Karate, dr. Nicolae Stanciu. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE