Caravana de screening prezentă la Hirschmann Automotive Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

Caravana de screening prezentă la Hirschmann Automotive

Femeile din grupul țintă 24-64 de ani care sun angajate ale companiei Hirschmann Automotive TM SRL sunt invitate să participe la screeningul cancerului de col uterin, prin testare gratuită Babeş-Papanicolaou şi HPV, program dedicat promovării, prevenirii şi depistării precoce a cancerului de col uterin.

Despre caravană și program

„Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin va fi prezentă în perioada 19-28 septembrie 2022, în localităţile Chirileu şi Sânpaul, la sediile companiei Hirschmann Automotive TM SRL. În cadrul acestei acţiuni, femeile cu vârsta între 24 şi 64 de ani vor beneficia de consult de specialitate şi le vor fi recoltate probe pentru testare gratuită Babeş Papanicolau şi HPV, în vederea depistării leziunilor precursorii ale cancerului de col uterin”, a precizat Compartimentul de relații cu publicul al Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Programul caravanei este următorul:

-19.09.2022 – Hirschmann Automotive TM SRL – Chirileu, nr. 1/A – începând cu ora 08.30;

-21.09.2022 – Hirschmann Automotive TM SRL – Chirileu, nr. 1/A – începând cu ora 08.30;

-22.09.2022 – Hirschmann Automotive TM SRL – Chirileu, nr. 1/A – începând cu ora 14.00;

-26.09.2022 – Hirschmann Automotive TM SRL – Sânpaul DN 1515C – începând cu ora 08.30;

-28.09.2022 – Hirschmann Automotive TM SRL – Sânpaul DN 1515C – începând cu ora 08.30.

Prevenția, înaintea vindecării

„Pentru a facilita accesul femeilor din grupul ţintă la servicii medicale de screening, echipa noastră de medici se deplasează cu caravana mobilă la locul de muncă al acestora. Prin urmare, invităm toate femeile să vină la testarea gratuită pentru screeningul cancerului de col uterin, să profite de această oportunitate, plecând de la principiul că este mult mai uşor să prevenim o problemă de sănătate decât s-o tratăm. Echipa noastră de management și de medici vă oferă toată atenția și cunoștințele medicale pentru a preveni această gravă maladie! Mulţumim conducerii companiei Hirschmann Automotive TM SRL pentru răbdarea avută cu programarea caravanei şi, în special, pentru implicarea în activitățile proiectului, precum şi pentru faptul că au înțeles importanța acestui mare proiect de sănătate pentru comunitate”, a declarat Sef Lucrări Dr. Cosmina Cristina UZUN, Manager Proiect.

Toate acţiunile se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru”(cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

„Proiectul „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” are ca obiectiv creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, prin organizarea de programe de sănătate si servicii orientate către prevenție, depistare precoce (screening) diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin pentru 170.200 de femei din regiunea Centru, dintre care minim 50% aparțin grupurilor vulnerabile. Proiectul derulat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş în parteneriat cu  Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, dedicat promovarii preventiei si depistarii precoce a cancerului de col uterin, pledeaza pentru a atrage atenţia autorităţilor publice asupra importanţei derulării unui screening de col uterin la nivel regiunii Centru, de a creşte numărul femeilor care se duc regulat la controale medicale şi care conştientizează importanţa depistării precoce a cancerului, precum şi de a influenţa percepţiile şi atitudinea societăţii pentru a schimba obiceiurile şi comportamentele membrilor săi”, a mai transmis Compartimentul de relații cu publicul al Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE