FOTO: Start la ”Street Food & Music Festival”, în Reghin Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 426 Vizualizări

FOTO: Start la ”Street Food & Music Festival”, în Reghin

Azi a debutat la Reghin cea de a doua ediție ”Street Food & Music Festival”, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Reghin. În Parcul Central, reghinenii și nu numai sunt așteptați la Târgul Producătorilor locali, iar în Piața Petru Maior (de la Times Café până la Gimnaziul ”Al. Ceușianu”), vizitatorii pot să-și delecetze poftele cu diverse bunătăți culinare și nu numai.

Mai spre seară, în jurul orei 19, vor susține recitaluri New Levites și Dombi Sándor pe aleea cu umbrele din Parcul Central.

Distracția continuă pe toată durata weekendului, în aceliași locații, Parcul Central și Piața Petru Maior. Sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 16, reghinenii vor avea parte de momente susținute de Cavalerii din Asserculis (povești medievale, pictură pe față, activități interactive și ateliere pentru copii), Flow String (muzică), Dalma (muzică), Radu Felix & Andrei Piper (muzică). Duminica, începând cu ora 10, cei mici vor avea parte de momente de Graffiti și desene pe asfalt, iar începând cu ora 15, de Milites Marisensis (activități interactive și ateliere pentru copii), Hey Roop (muzică), Dudu Isabel & Dody (muzică), Fire Dream (spectacol tematic cu foc).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE