Noul Renault Megane E-Tech 100% electric vine la Târgu Mureș Economic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 670 Vizualizări

Noul Renault Megane E-Tech 100% electric vine la Târgu Mureș

În perioada 19-24 septembrie, Materom Auto Expert, dealer Renault în județul Mureș, vă oferă posibilitatea de a testa Noul RENAULT MEGANE E-TECH 100% electric. Revoluționara platformă a autoturismului este echipată cu o baterie foarte subțire, de 60 kWh și cu un motor electric compact, de 160 kW. Distribuția optimizată a greutății, ampatamentul mai lung și centrul de greutate mai coborât, asigură vehiculului agilitate sporită și spațiu suplimentar la bord.
Masă proprie foarte redusă în comparație cu concurenții (aproximativ 1600 de kilograme), o baterie foarte subțire care coboară mult centrul de greutate al mașinii, un raport foarte sportiv 12:1 al servodirecției, suspensii spate multilink, element de confort de calitate superioară, un motor de doar 145 de kilograme și autonomie de până la 450 de km sunt doar câteva dintre argumentele care recomandă Noul RENAULT MEGANE E-TECH 100% electric.
Este o mașină plăcută, cu un stil de crossover aplicat unei berline compacte, echilibrată, confortabilă și agilă în același timp (autovehiculul este propulsat de la 0 km/h la 100 km/h în doar 7,4 secunde).
Cu o greutate de 1.636 kg, datorită deschiderilor sale din aluminiu, Renault Megane E-Tech 100% electric este unul dintre cele mai ușoare autovehicule electrice din segmentul său, oferind o autonomie sporită la o putere echivalentă.
Renault Megane E-Tech 100% electric are două variante de motorizare: baterie de 60kWh : – până la 450km, baterie de 40kWh : – până la 300km
Mașina este livrată cu un cablu mod 3 care poate fi utilizat la o bornă de încărcare la domiciliu(1) sau la o stație de încărcare publică.
Cu aplicația My Renault, puteți localiza stațiile de încărcare publice cele mai apropiate de destinație. Pentru călătorii mai lungi, 30 de minute la o stație de încărcare rapidă asigură o autonomie de până la 300 km.
Noul Renault Megane E-Tech 100% electric este echipat cu 26 de sisteme avansate de asistență pentru șofer inovatoare. Absolut sigur, autovehiculul asigură călătorii în deplină siguranță.
Pe volanul mașinii se regăsesc principalele comenzi ale autovehiculului: sisteme de asistență pentru șofer, gestionarea apelurilor, activarea funcției de recunoaștere vocală 2. ecran personalizabil de 12,3” în funcție de modul de conducere: sport pentru mai multă putere și răspuns mai rapid, ceea ce crește mult gradul de confort.
Volumul portbagajului – fără cablurile de încărcare, care au propriul spațiu de depozitare accesibil prin podeaua dublă, portbagajul oferă un volum de încărcare complet utilizabil de 440 l.
Ar mai fi multe de spus despre noua creație Renault, dar vă lăsăm plăcerea de a le descoperi în cadrul Porților Deschise, eveniment programat între 19 și 24 septembrie la Materom Auto Expert din Corunca, șoseaua Sighișoarei numarul 411.
Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE