Lecție de siguranță rutieră, în Cetatea Medievală Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Lecție de siguranță rutieră, în Cetatea Medievală Târgu Mureș

Polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș acționează, în perioada 16-22 septembrie, în cadrul proiectului ”Roadpol – Safety Days”, destinat conștientizării de către toate categoriile de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele și regulile de circulație rutieră.

Sâmbătă, 17 septembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au întreprins, în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, activități informativ – educative, în cadrul unui eveniment desfășurat de Organizația Salvați Copiii – filiala Mureș, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea acesteia.

”Cei mici au primit, de la polițiști, informatii utile referitoare la regulile de circulație, cum să se asigure corect atunci când traversează strada, discutându-se, totodată, despre consecințele nerespectării legislației rutiere. De asemenea, polițiștii au povestit cu copiii despre modul în care funcționează aparatele radar și etilotest, fiind  împărțite pliante, cu recomandări rutiere adaptate vârstei lor. Micuții au fost receptivi, atenți, având, de altfel, și multe curiozități, colegii noștri, Iustin și Bianca, oferindu-le explicații la întrebările adresate”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE