Home / Business / Noutăți despre proiectul Maurer Imobiliare din Târgu Mureș

Noutăți despre proiectul Maurer Imobiliare din Târgu Mureș

Distribuie

Reprezentanții societății Maurer Imobiliare SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire blocuri de locuit cu echipamente publice la parter – corp B29-B53 – amenajare circulații auto, pietonale, parcaje, piste biciclete, locuri de joacă, sistematizare verticală, extindere rețele tehnicoedilitare și branșamente utilități”, propus a fi amplasat în municipiul Târgu Mureș, strada Băneasa.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro și la sediul Maurer Imobiliare Mureș SA, localitatea Târgu Mureș, strada Ion Heliade Rădulescu nr. 4, etaj P, D, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 12.00. Observațiile publicului se primesc prin poștă la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, e-mail office@apmms.anpm.ro sau fax 0265-314.985”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliția Locală Târgu Mureș, la raport

Distribuie În intervalul 29 noiembrie – 5 decembrie 2022, reprezentanții Direcției Poliția Locală Târgu Mureș …